Het is een goede en gezellige traditie. De nieuwjaarsborrel van de Algemene Ondernemersvereniging Langedijk. Alle leden zijn op maandag 15 januari aanstaande met partner van harte welkom in Hotel Restaurant De Buizerd in Noord-Scharwoude. Aanvang 20.00 uur.

Onze nieuwjaarsbijeenkomst heeft een informeel karakter. U kunt onder het genot van een hapje en een drankje bijpraten met collega-ondernemers.

We hebben dit jaar een bijzondere spreker: Schrijver Thomas Braun. Zijn verhaal is schaamteloos eerlijk, humoristisch, soms ontroerend maar vooral heel herkenbaar voor veel mensen. Een opsteker voor ondernemers in het nieuwe jaar.

Vooraf aanmelden stellen wij erg op prijs. Dat kan door hier te klikken. Wilt u aangeven met hoeveel personen u komt?

Over Thomas Braun
Schrijver Thomas Braun (51) rookte ruim een pakje sigaretten per dag, dronk te veel bier in zijn tuinhuisje en at veel te veel Bastogne-koeken. Op zekere dag besloot hij het roer om te gooien, stopte met roken, fietste zich in een half jaar helemaal weer fit en bedwong vervolgens – 18 kilo lichter – de hoogste bergtoppen van Europa.

Over de metamorfose van deze ‘dikke veertiger’ schreef hij zijn eerste boek, Ga toch fietsen! dat voor zijn lezers een enorme inspiratie is om ook weer wat met hun (werk-)leven te doen. Inmiddels heeft hij vele lezingen gegeven, o.a. bij Achmea, ING, ABN AMRO, PON, Reed Business en HP. Zijn verhaal is schaamteloos eerlijk, humoristisch, soms ontroerend maar vooral heel herkenbaar voor veel mensen.

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst op 15 januari is hij er speciaal voor de leden van de AOL.

Aanrader!!!

 

Publicatiedatum: 02-12-2017

Aanmelden voor nieuwsbrief