Vanaf het nieuwe jaar zijn de ondernemersverenigingen Bedrijfskring Heerhugowaard, Bedrijfskring Langedijk en Algemene Ondernemersvereniging Langedijk samengevoegd tot de nieuwe vereniging Ondernemend Dijk en Waard. Op donderdag 12 januari organiseert de nieuwe vereniging hun eerste nieuwjaarsreceptie. En die belooft héél gezellig te worden. Alle leden zijn van harte welkom!

De nieuwjaarsbijeenkomst wordt gehouden bij Geus Fun, Food en Feel Good in Broek op Langedijk. De locatie staat bij menigeen misschien beter bekend als Geus Sport. Wij luiden het nieuwe jaar in onder het genot van een goed verzorgde walking diner.

Aanmelden
Klik op aanmeldlink op de website van Bedrijfskring Heerhugowaard! Het aanmelden gaat, net zoals bij het I love D&W feest, via de website van Bedrijfskring Heerhugowaard. De ondernemers die zich vanuit de AOL of BKL aanmelden, kunnen dit doen via de groene gastaanmelding-button. Leden van de BKHHW kunnen dit met hun huidige inloggegevens doen.

Handig om te weten

Datum: Donderdag 12 januari
Locatie: Geus, Bijlestaal 64, Broek op Langedijk
Tijd: Inloop vanaf 17.30 uur
Parkeren: Je kan de auto kwijt op het parkeerterrein bij de Geus. Maar het beste is natuurlijk om met de fiets te komen!

Heb je dieetwensen, geef het door in je aanmelding!

Je kunt met vier personen per lidmaatschap zonder extra kosten aanwezig zijn. Een extra deelnemer kost €25,-

Wij hebben een maximaal aantal plaatsen tijdens dit evenement. Meld je daarom direct aan. Af- en aanmelden kan tot uiterlijk 24 uur voor het evenement. Mocht je zijn aangemeld en onverhoopt niet komen, brengen wij een no-show fee van €25,- in rekening.

Publicatiedatum: 23-12-2022

Aanmelden voor nieuwsbrief