De AOL organiseert op maandagavond 28 oktober een workshop over arbodienstverlening. De workshop wordt gehouden in Hotel Restaurant De Buizerd. Aanvang: 20.00 uur.

Sinds 1 juli 2017 is elke werkgever verplicht een basiscontract af te sluiten met een arbodienst. Alle leden van de AOL hebben dus met het onderwerp Arbo te maken. Waarom is die verplichting er eigenlijk en wat heeft een werkgever daar aan? Wat kan een werkgever van een arbodienst verwachten? Wat kan een arbodienst voor de werkgever betekenen?

Ons AOL-lid Arbodienst Preventix is gespecialiseerd in deze materie. Zij nemen de bezoekers tijdens de workshop mee in de wereld van arbo. Dat doen ze zo simpel en laagdrempelig mogelijk. Geen ingewikkelde presentatie of uitvoerige uiteenzetting. Gewoon met beide benen op de grond met de nadruk op hoe zij denken over arbodienstverlening, het betrekken van de werkgever daarbij en de meerwaarde van een arbodienst. Er is veel ruimte voor vragen van leden.

Deelname aan de workshop is gratis voor onze leden. Aanmelden is noodzakelijk. Graag ook aangeven met hoeveel personen je komt.

Wil je je via onze mail aanmelden?

Publicatiedatum: 03-10-2019

Aanmelden voor nieuwsbrief