Er is veel belangstelling voor de ondernemersavond die de Algemene Ondernemersvereniging Langedijk organiseert over de voorgenomen fusie tussen de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard. De thema-avond wordt maandag 15 april gehouden in museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. De burgemeesters Leontien Kompier (Langedijk) en Bert Blase (Heerhugowaard) komen vertellen hoe zij de gemeentelijke fusie zien en hoe er de komende tijd wordt gewerkt aan de realisatie.

Behalve de burgemeesters komt er ook een aantal ondernemers aan het woord die een gemeentelijke fusie inmiddels hebben ervaren. Als geen ander kunnen zij vertellen wat een gemeentefusie betekent voor ondernemers. Aanwezig zijn Hans Bouterse (voorzitter Ondernemersfederatie Schagen) en Frits Meester (voorzitter Ondernemersfederatie Medemblik). In het tweede deel van de avond nemen alle inleiders deel aan een forumdiscussie.

De avond wordt geleid door Jan Baas, voormalig burgemeester van onder meer Enkhuizen. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor uw vragen, opmerkingen en suggesties.

De avond is uitsluitend bedoeld voor ondernemers. Ook niet leden van de AOL zijn van harte welkom. De avond is niet bestemd voor inwoners. Die kunnen terecht bij de verschillende informatieavonden die door de gemeente worden georganiseerd. Aanmelding is verplicht. Dat kan door een mail te sturen (klik hier). Hierin graag vermelden namens welk bedrijf u komt en met hoeveel personen. Na aanmelding ontvangt u een deelnemersbevestiging.

 

Publicatiedatum: 05-04-2019

Aanmelden voor nieuwsbrief