Het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing organiseert woensdagavond 6 november het cybercongres Out of Business op woensdag 6 november in de Cultuurkoepel op het Landgoed Willibrordus in Heiloo. Deze avond staat in het teken van veilig ondernemen, nu en in de toekomst. Winkeliers, dienstverleners en kleine industrie investeerden jarenlang in goede sloten, alarmsystemen en camera’s. Met succes: het aantal inbraken daalde spectaculair. Betekent dit dat je als ondernemers veilig bent? Allerminst. De vraag is niet of je aan de beurt bent, de vraag is wannéér. De vraag is niet of je schade gaat lijden, de vraag is hoeveel.

Het gevaar komt niet meer (alleen) van buiten. Het gevaar komt van binnen. Maar liefst negentig procent van de ondernemers heeft zijn internetbeveiliging niet op orde. Orders worden afgevangen, betalingen worden omgeleid, software wordt gegijzeld, klantenbestanden worden ontfutseld, identiteitsfraude woekert en reputaties staan op het spel.

‘OUT OF BUSINESS’ zet in op braintainment en verhaalt indrukwekkend, pragmatisch en toekomstgericht over cybercrime en zakendoen in deze tijd. Het programma is een mix van theater, talkshow, les en verbinding, bedoeld voor ondernemers, IT- en kwaliteit specialisten en ambtenaren in Noord-Holland die succesvol willen blijven. Er is een gelimiteerd aantal toegangskaarten beschikbaar. Deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden, klik hier.

Publicatiedatum: 22-10-2019

Aanmelden voor nieuwsbrief