Vrijdag 25 mei treedt de nieuwe privacywetgeving in werking. Wacht je nu al klappertandend bij de brievenbus? Bid je voor het slapen gaan dat ook jij een miljoenenboete wordt bespaard of vrees je dat de Autoriteit Persoonsgegevens binnen komt vallen? Maak je niet druk!

Woensdag 23 mei, twee dagen voor ‘D-Day’ organiseert de AOL een interessante workshop over de wetswijziging, waar iedere ondernemer mee te maken krijgt. Tijdens de avond nemen we met elkaar stappen om er helemaal klaar voor te zijn. Deskundige Rienk de Weerd neemt ons in de arm. Hij vertelt geen verhalen vol technische details, maar komt met praktisch en aansprekende voorbeelden.  Niet alleen vertelt hij over de nieuwe privacywet, hij geeft ook een inkijkje in digitale criminaliteit. Onder meer door te  laten zien hoe makkelijk het is om zelf een cybercrimineel te zijn. Duidelijk wordt wat jou als ondernemer te doen staat. Rienk komt met  een eenvoudig stappenplan.

Aan de orde komt onder meer:

  • Hoe groot is het risico van cybercrime voor de gemiddelde ondernemer?
  • Waar gaat het bij 99% van het MKB fout op het gebied van informatiebeveiliging?
  • Eye-openers met betrekking tot interne zakelijke data-beveiliging.
  • Welke stappen naar de privacywetgeving zijn als (kleine) ondernemer van belang?

 

Je gaat naar huis met antwoorden op je vragen en een ingevuld werkboek met taken voor jouw onderneming. Je kunt er de volgende dag direct mee aan de slag.

De bijeenkomst wordt gehouden in Partycentrum Concordia. Aanmelden kan nu al. Klik hier

 

 

 

Publicatiedatum: 19-04-2018

Aanmelden voor nieuwsbrief