Vanaf maandag 4 september hervat gemeente Langedijk de werkzaamheden op de Westelijke Randweg te Noord- en Zuid-Scharwoude. Het betreft het laatste gedeelte van de reconstructie van de Westelijke Randweg, namelijk het wegvak gelegen tussen de Provincialeweg/N504 en de rotonde Molenkade. De weg krijgt een verkeersveilige inrichting.  De werkzaamheden duren tot eind september.

Omleiding
Deze laatste fase duurt circa vier weken (week 36 tot en met week 39). In deze periode wordt de Westelijke Randweg tussen de rotonde Molenkade en de Provincialeweg/N504 afgesloten. Ook aan het fietspad worden kleine werkzaamheden verricht. Deze is daardoor ook geheel afgesloten. De Westelijke Randweg wordt over de gehele lengte met één meter verbreed. Ook worden de afritten nabij de kruising N504 vergroot. Doorgaand autoverkeer wordt omgeleid middels bebording. Het fietsverkeer wordt omgeleid door het dorp. Bedrijventerrein De Mossel zal enkel bereikbaar zijn via de ingang aan de Voorburggracht.

Inloopspreekuur
Tijdens de gehele uitvoering van het project wordt wekelijks een inloopspreekuur gehouden. U kunt hier terecht met al uw vragen of opmerkingen die gaan over de uitvoering van het project Westelijke Randweg. Het inloopspreekuur is iedere woensdag van 13.00 tot 14.00 uur in het gemeentehuis. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en kunt zich melden aan bij de balie. Een medewerker van de gemeente staat u dan persoonlijk te woord.

Publicatiedatum: 29-08-2017

Aanmelden voor nieuwsbrief