Maandag 9 april is het weer tijd voor de algemene ledenvergadering van de AOL. Alle leden krijgen binnenkort een uitnodiging en uiteraard de agenda. Zoals de traditie dat wil nodigt de AOL ook altijd een spreker uit tijdens de jaarvergadering. Deze keer gaat het over gezondheid en werk. Vitalics en NaturalSportFocus geven een presentatie die in gaat op het zelf voeren van de regie op gezondheid en werk.

Vitalics & NaturalSportFocus stimuleert bedrijven om preventief te investeren in de gezondheid en fysieke en mentale fitheid van medewerkers. Door als organisatie dynamisch actief te gaan werken en individueel extra aandacht te vragen voor persoonlijke vitaliteit. Wij zien gezond gedrag als een vaardigheid die je kunt aanleren, net als pianospelen of het leren van een nieuwe taal. We mikken op een diepere vorm van leren die een structurele innerlijke verandering oplevert waardoor je anders gaat denken, werken én leven.

De algemene ledenvergadering wordt gehouden in Restaurant de Burg en begint om 20.00 uur. Jullie zijn van harte welkom. Aanmelden kan nu al via info@ondernemerslangedijk.nl

Publicatiedatum: 23-03-2018

Aanmelden voor nieuwsbrief