In de rubriek coronawijzer op de gemeentelijke website geeft de gemeente vanaf vandaag antwoord op vragen over hulp, maatregelen en dienstverlening rondom corona. De website verwijst daarbij veelvuldig naar andere lokale, regionale en landelijke bronnen. Ook kunnen inwoners elkaar via de rubriek vinden voor het geven van hulp aan anderen.

Platform voor informatie
De nieuwe rubriek biedt ook informatie over steunmaatregelen voor ondernemers, verenigingen en stichtingen en geeft antwoord op vragen over lokale maatregelen zoals het al dan niet doorgaan van evenementen. Verder wordt doorverwezen naar instanties die klaarstaan voor jongeren, ouderen en mensen die zorg en ondersteuning nodig hebben, bijvoorbeeld over opvoeden in deze moeilijke tijd. Ook voor de gewijzigde dienstverlening van gemeente Langedijk kunnen inwoners op de website terecht. Voor landelijke informatie over corona en maatregelen verwijst de rubriek veelvuldig door naar de websites van de Rijksoverheid en het RIVM.

Www.gemeentelangedijk.nl/coronawijzer is in ontwikkeling en wordt continue bijgewerkt met informatie van de gemeente en met initiatieven van inwoners en ondernemers.

Publicatiedatum: 14-04-2020

Aanmelden voor nieuwsbrief