Stichting Toeristische Promotie Langedijk, Museum BroekerVeiling, ondernemers en de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard organiseren tijdens de Broekervaart op 22 en 23 juni een Foodmarkt. Deze zomer vaart De Broekervaart twaalf dagen. Tijdens de ‘Waterweken’ worden in juni elk weekend activiteiten georganiseerd, variërend van ‘Leer Langedijk kennen’ tot een kunstroute tijdens Pinksteren en een weekend vol sportieve activiteiten, zoals suppen en kanovaren.

Het vierde weekend van juni (zaterdag 22 en zondag 23 juni) heeft als thema Culinair Langedijk en Heerhugowaard. Ondernemers uit Heerhugowaard en Langedijk kunen gezamenlijk mede invulling geven aan dit weekend. Het idee is om op beide dagen in Langedijk langs de Sluiskade een foodmarkt te organiseren. (Horeca-)ondernemers  kunnen hier kleine hapjes en drankjes aanbieden tegen lage prijzen. Zo staat Museum BroekerVeiling er met griesmeelpap en gerechtjes met vergeten groenten.

Heb je een bijzondere amuse of lekker gerechtje dat je wilt aanbieden? Doe dan mee! Desgewenst kan tegen kostprijs een kraam plus elektriciteit voor je worden geregeld. Kijk voor meer informatie op: www.broekervaart.nl of stuur een e-mail naar: info@toerismelangedijk.nl.

 

Publicatiedatum: 13-05-2019

Aanmelden voor nieuwsbrief