Ondernemer, investeerder, auteur en televisiepersoonlijkheid Annemarie van Gaal komt op bezoek bij de AOL. Zij spreekt tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op 14 januari in de Roode Leeuw. Annemarie van Gaal staat bekend als een bevlogen spreker die haar publiek als geen ander weet te boeien. Noteer de datum alvast in je agenda, want ze praat gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap, waarbij in haar visie lef en innovatie altijd een grote rol spelen.

Haar ondernemerscarrière begon in de negentiger jaren in Rusland, waar ze de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland opzette. In 2000 verkocht ze haar bedrijf. In Nederland werd ze vooral bekend door haar inzet voor bewustwording in financiële zaken, bijvoorbeeld door haar boeken en tv-optredens. Daarnaast is ze investeerder in verschillende bedrijven en ondernemingen.

Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragon’s Den (KRO), Ten Einde Raad (NCRV), Een Dubbeltje Op Zijn Kant (RTL4) en Divorce Hotel (RTL4). Annemarie schrijft wekelijks een column voor De Telegraaf en daarnaast schrijft ze regelmatig artikelen voor Margriet. Verder heeft ze verschillende boeken geschreven.

De nieuwjaarsbijeenkomst van de AOL staat al jaren bekend als een informeel en gezellig ontmoetingsmoment van lokale ondernemers die lid zijn van de vereniging.

Publicatiedatum: 06-11-2018

Aanmelden voor nieuwsbrief