Het is bijna zover! Nog twee weken en dan gaan we van start met de feestavond voor ondernemers van gemeente Dijk & Waard. Op donderdag 13 oktober organiseren de drie bedrijfsverenigingen van de gemeente Dijk en Waard een spectaculair feest dat geheel in het teken staat van ontmoeting én gezelligheid.

Onder het genot van een drankje en hapje en in de sfeervolle ambiance van theater COOL is er alle mogelijkheid om de collega-ondernemers uit de regio te leren kennen.

Wist je dat je per bedrijf vier mensen mag inschrijven? Maak daarom je collega’s enthousiast en schrijf je nu nog snel in. De inschrijving is namelijk nog niet gesloten. Uiteraard hoef je je niet nogmaals in te schrijven, als je dat al hebt gedaan.

De aanmeldingen lopen via de website van Bedrijfskring Heerhugowaard. Ben je lid van Bedrijfskring Langedijk of Algemene Ondernemersvereniging Langedijk? Meld je dan aan via de groene button “Gast aanmelding” op de website van Bedrijfskring Heerhugowaard. Voor de aanmelding surf je naar www.bkhhw.nl of klik op onderstaande button.

Let op! Meld iedere aanwezige apart met voor- én achternaam aan, zodat voor degene straks ook een naambadge bij de entree klaarligt.

Wij hebben er een enorm veel zin in en hopen je in theater COOL te ontmoeten.

Meld je hier aan>>

 

 

Publicatiedatum: 30-09-2022

Aanmelden voor nieuwsbrief