Hoe ervaren inwoners van Langedijk en Heerhugowaard de verkeerssituatie lopend of fietsend naar hun werk of sportclub? Hoe kunnen in hun ogen de twee gemeenten fietsroutes, parkeervoorzieningen en wegen verbeteren en vooral ook waar, wat en waarom? Dat vragen de twee gemeenten aan inwoners in de enquête ’verbetering verkeerszaken’.

De gemeenten willen de uitkomsten van de enquête gebruiken om een veilige en gezonde woon-en leefomgeving te creëren voor iedereen. Als ervaringsdeskundigen in het verkeer bezitten de inwoners essentiële informatie over hun buurten en de dagelijkse routes die zij afleggen. Doel is om breder te onderzoeken hoe verkeer en vervoer zich ontwikkelt om in te kunnen spelen op de veranderende samenleving. De uitkomsten worden vastgelegd in een mobiliteitsprogramma.

Inwoners kunnen hun mening geven door een korte vragenlijst via internet in te vullen en te verzenden. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 10 juli. De vragenlijst is te vinden op https://app.maptionnaire.com/nl/8273 De anonimiteit van de inwoners die de vragenlijst invullen is gegarandeerd: er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan. Inwoners van Langedijk met vragen over de enquête kunnen dit laten weten via het e-mailadres post@heerhugowaard.nl.

Publicatiedatum: 12-06-2020

Aanmelden voor nieuwsbrief